Nyser kommer att valpa först!



Uppdatering klockan 21,05 Nyser tempar 36,7 hon har börjat o frossa o hjässa bajsat x flera gånger då valparna trycker på tarmen vi väntar oss nedkomst i natt(morgonen:-)
I natt får christofer sova nere hos Nyser på en resesäng och alla förlossnings hjälpmedel är framtagna o steriliserade.


Vizzt ligger på stadigt temperatur runt 37,5 i snitt +-
Men Nyser hon ligger steget före kanske??!!! redan i  natt eller på morgonen för hennes temp har varit relativt låg sist tempade hon kl 19  36,9 och högst troligen kommer hon att fortsätta sjunka under natten tills tempen vänder uppåt igen!

 Just nu befinner Nyser sig i öppningsskedet hon har synliga förvärkar o fryser pågrund av den låga kropps temperaturen mellan varven ...

båda hundarna har haft avföring x flera idag så även Vizzt är på gång o har svårt o hålla sig ute o kissar ofta :-) så idag koncentrerar vi oss på Nyser här kommer bilder på ballongen



Kommentarer
Postat av: Lisa

Lycka till Nyser!

2011-10-08 @ 21:26:21
URL: http://www.flisanlisa.se
Postat av: Janet

Följer med spänning :)

2011-10-08 @ 22:04:03
Postat av: Viktoria

Så spännande! Går och lägger mig nu men ska kika med en gång imorgon bitti, lycka till!

2011-10-08 @ 22:38:04
URL: http://123minsida.se/lillegard
Postat av: Irene

Nu håller jag tummarna för lilla Nyser, och hoppas på en lyckad nedkomst för henne.

2011-10-09 @ 09:17:36
Postat av: .

Härliga hund

Hund sökes till fotografering! Har du en glad vovve som älskar att vara med på bild? Vi söker en medelstor hund till en fotografering på Södermalm i Stockholm nästa vecka. Hunden ska vara i behov av täcke kalla vinterdagar. Du som matte eller husse behöver ha god koll på hunden och kunna närvara vid fototillfället, som sker dagtid. Vill du vara med? Hör av dig till oss snarast! Skicka ett mejl till [email protected] med dina kontaktuppgifter. Ange även din hunds ras och kön. Har du möjlighet får du gärna även bifoga en bild på din hund...

2011-10-12 @ 19:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0